2022.09.30 The Old Young Adults Captain’s Prize – Stijn Goetry

Beste Old Young Adults,

Je hebt het de laatste dagen ongetwijfeld al gevoeld! De herfst is in het land!  Met het aanbreken van de herfst is echter het golfseizoen bij de Old Young Adults allesbehalve voorbij! Er staan dan ook nog heel wat leuke wedstrijden op onze kalender: ‘The Exterior Prize‘, ‘The Closing‘, ‘Glow in The Dark‘, ‘The Winter Mood Après-Ski Party‘, ‘The Christmas Mood‘,…  

Op vrijdag 30 september trotseren we opnieuw de regen en noordenwinden (golf is en blijft immers een buitensport, hoewel alle gekheid op een stokje ‘fingers crossed‘ dat we op 30 september kunnen genieten van een heerlijk herfstzonnetje)! Wie is dan wel de wedstrijdsponsor hoor ik jullie al enthousiast zeggen? Jullie eigen ‘Old Young Adults Captain’ 😉!

 

Voor zij die mij misschien wat minder goed kennen, begeef ik mij naast mijn ‘captainship’ in de boeiende en uitdagende financiële wereld.

Ervaar een rijker leven. Kies voor een partner, méér dan een bank’ : dat is mijn motto. Elk voor zich mag bepalen wat dat inhoudt.  Zowel in mijn werk als in de golfsport zit voor mij het grootste verschil vaak in de kleinste details. 

Vanaf het eerste contact werk ik aan vertrouwensvolle en discrete relaties met mijn klanten. Relaties die me een plek aan hun keukentafel opleveren want daar worden de belangrijkste beslissingen van het leven genomen. Ik luister naar mijn klanten en samen investeren we in wat echt belangrijk is. Ervaar een rijker leven, hoe je dat ook ziet.

 

We spelen op vrijdag 30 september een ‘foursome’ wedstrijd op de President’s Nine!

Bij een ‘foursome spelen twee golfers tegen twee andere golfers, waarbij twee spelers een team vormen en met één bal spelen. Om beurten slaan de spelers in een team af van de afslagplaats.

Speler A slaat af op de oneven genummerde holes en speler B op de even holes. Na het afslaan wordt er om-en-om verder gespeeld. Als speler A uit het team afslaat moet speler B uit dat zelfde team de volgende bal slaan. Dit gaat door totdat de hole uitgespeeld is.

Wil je ook graag deelnemen aan onze ‘foursome’ wedstrijd bij de Old Young Adults?

Inschrijven kan vanaf maandag 19 september om 20u.00 via i-golf. De ‘shotgun’ wedstrijd start om 17u.30 op de President’s Nine en om 18u.00 gaan onze Compact spelers van start op de ‘Compact Course’. Zij spelen zoals altijd hun klassieke ‘Single Stableford’ wedstrijd. 

Oh ja, voor zij die toch meer vrees hebben voor een stijgende W(orld) H(andicap) S(ystem) dan het plezier van de golfsport op zich, deze ‘foursome’ wedstrijdformule is géén qualifying wedstrijd! Maak je over een stijgende WHS handicap dus geen zorgen!   

Het motto blijft dat meespelen met de golfvrienden van de Old Young Adults veel belangrijker is dan enkel en alleen de overwinning voor ogen te hebben. Iedereen is dan ook welkom, van de meer ervaren golfer tot de startende Old Young Adult! Dus alleen maar ontspanning en golfplezier! Voor stress en spanning is er bij ons dan ook geen plaats!

Na onze wedstrijd voorziet het catering team van Greet en Christophe zoals altijd opnieuw iets lekkers, zodat we samen het weekend goed kunnen starten.

Hopelijk mag ik heel wat Old Young Adults ‘foursome‘ golfteams verwelkomen en geven we nadien voor sfeer en gezelligheid een dikke tien! Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te zien.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op