2022.10.14 The Exterior Prize by Christiaan De Craemer & Frederiek Flokman

Beste Old Young Adults,

FORE! Op vrijdag 14 oktober spelen we onze allerlaatste Old Young Adults wedstrijd op de President’s Nine! De ideale gelegenheid dus, op het einde van dit prachtige golfseizoen, om met de volledige ‘Old Young Adults Familly‘ er nog eens volledig voor te gaan! Ik ben alvast enthousiast en hopelijk willen jullie er allemaal ook nog eens een stevige lap op geven!     

“Zien we elkaar daarna dan niet meer terug?”, hoor ik sommigen onder jullie al vragen. Uiteraard wel! ‘The Closing on the Compact Course’, ‘The Glow In The Dark’, The Winter Mood’ en The Christmas Mood’ staan nog allemaal op onze Old Young Adults kalender! 

Het is als ‘Captain’ (what’s in a name) natuurlijk heel erg fijn als Old Young Adults je spontaan en met veel enthousiasme komen vragen of ook zij eens een wedstrijd mogen sponsoren. 

Welnu, de sponsors van de ‘The Exterior Prize’ op vrijdag 14 oktober zijn twee zo’n fantastische Old Young Adults!  Christiaan De Craemer én Frederiek Flokman kwamen me tijdens de zomervakantie vragen – en dit ondanks dat onze wedstrijdkalender al was samengesteld – of ze nog dit jaar een wedstrijd mochten sponsoren. Wat doet een Old Young Adults verantwoordelijke dan? Juist! Er voor gaan natuurlijk en zo kwam de ‘The Exterior Prize’ op onze kalender terecht!

Het post-Corona tijdperk en de afgelopen prachtige zomers hebben ons allemaal doen smachten naar een prachtig ‘exterior‘. Met Tuinen De Craemer en Frederiek Flokman wordt uw ‘exterior’ volledig volgens wens ontworpen en afgewerkt.

Geen tijd? Geen groene vingers? Geen probleem! Tuinen De Craemer staat klaar om het onderhoud en/of de aanleg van uw tuin professioneel te verzorgen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Niets geeft Christiaan De Craemer meer voldoening dan te zorgen voor een mooie en verzorgde tuin.

Tuinen De Craemer staat voor ‘aandacht voor detail’ bij het onderhouden van uw tuin en ‘deskundig advies’ als u een nieuwe tuin, beplanting of een totaal renovatieproject wenst.

 

 

Frederiek Flokman uit Moerkerke staat garant voor eigentijdse houten ontwerpen op maat.
Hij zorgt voor de aanleg van uw terras en het bouwen van uw droom ‘poolhouse‘, maar eveneens voor uw nieuwe keuken, kasten op maat en uw parketvloeren.
Hij werkt uitsluitend met het beste hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf morgen, maandag 3 oktober om 20u.00 via i-golf

We spelen een Chapman! Er wordt gespeeld in een team van twee personen tegen een ander team van twee personen. In totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee.

Op elke hole slaan beide teamleden af en bij de tweede slag sla jij de bal van je teamgenoot en je teamgenoot slaat zijn of haar tweede slag met jouw balPas daarna beslissen de partners met welke bal wordt verder gespeeld. De speler wiens bal niet wordt gekozen pakt zijn bal op en doet de volgende slag, daarna wordt de hole om en om slaand uitgespeeld.

Deze ‘Chapman’ wedstrijd start al om 17u.15 op de President’s Nine en om 17u.30 gaan onze Compact spelers van start op de ‘Compact Course’.  

Waarmee zal het catering team van Greet en Christophe ons na deze wedstrijd verrassen? Zij voorzien voor ons zeker en vast opnieuw iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!  

Gaan we samen voor onze laatste wedstijd op de President’s Nine van Christiaan én Frederiek voor een ‘full house’?

Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op