2022.10.21 The Closing On The Compact Course

Beste Old Young Adults,

Ons golfseizoen bij de Old Young Adults is opnieuw voorbij gevlogen! Wat een prachtig golfseizoen hebben we samen opnieuw mogen beleven! Op vrijdag 21 oktober spelen we dan ook traditioneel ‘The Closing’ op de Compact Course
 
Tradities zijn er om in ere te houden, om door te zetten, door te geven en vooral niet om te verbreken. We spelen daarom zoals de traditie het wil onze ‘Closing’ met slechts één enkele golfclub en onze putter.
 
We spelen allemaal samen op de Compact Course! Hogere handicaps samen met lagere handicaps, startende golfers samen met meer ervaren golfers,… Kortom iedereen is welkom bij de Old Young Adults Family! Laat je dus zeker en vast niet afschrikken om mee te spelen. Het motto blijft dan ook dat meedoen veel belangrijker is dan winnen!
 
Oh ja, voor zij die meer vrees hebben voor een stijgende W(orld) H(andicap) S(ystem) dan het plezier van de golfsport op zich, de ‘Closing’ is géén qualifying wedstrijd! Maak je over een stijgende WHS handicap dus geen zorgen!   
 
Wil je ook graag deelnemen aan onze ‘Closing ’ op de Compact Course? Inschrijven kan vanaf vandaag 10 oktober om 20u.00 via i-golf! Activeer je alarm op je smartphone en inschrijven is de boodschap! De ’s hotgun’ wedstrijd start om 17u.30!

We voorzien na onze wedstrijd uiteraard een prijzentafel vanuit de OId Young Adults clubkas.

Het catering team van Greet en Christophe houden ook de traditie in eer en voorzien nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk mag ik voor ‘The Closing‘ opnieuw heel wat fantastische Old Young Adults verwelkomen! Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te zien.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op