2022.12.03 The Winter Mood Après-Ski

Beste Old Young Adults,
 
Op zaterdag 3 december spelen we samen met de ‘Young Adults’ onze speciale ‘Winter Mood Après-Ski’ golfwedstrijd! Inderdaad, je leest het goed, we spelen onze wedstrijd deze keer op een zaterdag! Voor wie het soms moeilijk is om op vrijdagavond deel te nemen aan onze wedstrijden is het nu de ideale gelegenheid om mee te spelen en de prachtige groep van de Old Young Adults te ontdekken.

We spelen onze ‘Winter Mood’ onder de vorm van een sequentiële start (dus deze keer géén ‘shotgun’ wedstrijd waarbij we allemaal gelijktijdig starten). De wedstrijd begint vanaf 12u.30 op onze uitdagende President’s Nine. Ook nu zijn de startende golfers uiteraard opnieuw welkom op de Compact Course! Oh ja, deze ‘Winter Mood’ is géén ‘qualifying’ wedstrijd! Het motto bij de Old Young Adults blijft dat meespelen en je integreren in onze fantastische groep veel belangrijker is dan de wedstrijd te winnen!

Het thema van onze ‘Winter Mood’ is de gezellige en warme ‘Après-Ski’ sfeer! Onder het overdekte terras van het clubhuis voorzien we daarom na onze golfwedstrijd een echt winters après-ski feestje! Kerstbomen, vuurkorven, hoge tafels met barkrukken, jenever, Jägermeister en samen meezingen op de allerbeste après-ski muziek van “Anton aus Tirol” tot “Atemlos durch die Nacht”!

Het volledige catering team van Greet en Christophe voorzien voor ons na de wedstrijd ook iets ‘hartigs’ in de typische Oostenrijkse après-ski sfeer!

Een geslaagd thema feestje kan uiteraard niet zonder aangepaste kledij! Lederhosen, lederhosen en nog eens lederhosen. Natuurlijk, skikledij is ook toegelaten! Heb je nog ergens een skipak, skihelm of skibril liggen, trek die dan aan en kom naar onze après-ski party!

Kan jezelf of je partner niet meespelen aan onze ‘Winter Mood’ golfwedstrijd maar willen jullie toch naar onze gezellige après-ski party komen? Geef mij dan zeker en vast een seintje (oya@dammefolf.be)! Ik doe het nodige zodat jullie erbij kunnen zijn! Het doel is om elkaar na ons golfseizoen te blijven zien, bij te babbelen, samen plezier te maken en onze fantastische groepssfeer nog te versterken! Of je al dan niet meegespeeld hebt met de golfwedstrijd maakt niet uit, iedereen is welkom!

Hopelijk hebben we voor onze ‘Winter Mood’ met als  thema ‘après-ski’ een ‘full house’!

Twijfel niet en schrijf je vanaf maandag 21 november om 20u.00 in via i-golf!

Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op