2022.12.17 The Christmas Mood by Callant Verzekeringen & Financieel Advies – Peter Callant

Beste Old Young Adults,

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way, Oh, what fun it is to ride in a one horse open sleigh

We komen langzaam maar zeker in de gezelligste en meest sfeervolle periode van het jaar! Kerstmuziek, cadeautjes 🎁 onder de kerstboom, vuurkorven, het kerstdiner, oud naar nieuw, nieuwjaarswensen,…

De Old Young Adults houden van sfeer, gezelligheid en natuurlijk ook van de golfsport! Daarom organiseren we met de Young Adults op zaterdag 17 december een ‘Christmas Mood’ 🎄op de President’s Nine! Ook nu zijn de startende golfers opnieuw welkom op onze Compact Course!

Wij hebben ook een heel warm hart ❤️, een warm hart voor De Warmste Week 🔥! Dit jaar staat De Warmste Week in het teken van ‘kansarmoede‘. Ik zal daarom de volledige ‘wedstrijdfee’ (3,00 EUR per deelnemer) van onze ‘Christmas Mood’  doorstorten naar De Warmste Week! Met de Old Young Adults geven graag wij een🔥mee tegen ‘kansarmoede’! Ik hoop dan ook dat vele Old Young Adults hun warme hart ❤️ laten zien en deelnemen aan onze ‘Christmas Mood‘.      

We spelen onze ‘Christmas Mood’ onder de vorm van een sequentiële start vanaf 12u.30 (dus géén shotgun wedstrijd). Het motto blijft bij de Old Young Adults dat meespelen en je integreren in onze fanatische groep veel belangrijker is dan de wedstrijd te winnen! De ideale gelegenheid om met elkaar een partijtje golf te spelen.
Inschrijven kan in i-golf vanaf maandag 5 december om 20u.00. Inschrijven en meespelen is de boodschap!

 

 

Peter Callant van Callant Verzekeringen & Financieel Advies zal onze ‘Christmas Mood’ ondersteunen! De verzekeringsmakelaar met de slogan : ‘Ga voluit, wij doen de rest.‘ Dat Peter voluit gaat en een gedreven ondernemer is, bewees hij onlangs nog maar eens met zijn 21ste overname! Met een vernieuwde strategie en organisatie wil Callant Verzekeringen & Financieel Advies de komende vijf jaar een verhoging in omzet realiseren van 150 miljoen naar 250 miljoen euro premievolume! Om dit te realiseren staat de ‘connectivity’ met de klant centraal. Het is de ambitie van Peter en zijn team om vanuit die inzichten nog meer te focussen op kwaliteit en specialisaties binnen de verzekeringen. Advies op maat wordt daarbij de norm.

Na de wedstrijd voorzien we samen met het catering team van Greet en Christophe een echte ‘Christmas Mood’🎄met 🎅 ‘jingle bells drinks en bits’ ✨!

Kan jezelf of je partner niet meespelen met onze ‘Christmas Mood’ golfwedstrijd maar wensen jullie toch nadien te genieten van de unieke sfeer en de gezelligheid? Geef mij dan een seintje (oya@dammefolf.be)! Ik doe het nodige zodat jullie erbij kunnen zijn! Het doel is om elkaar na ons prachtig golfseizoen te blijven zien, bij te babbelen, samen plezier te maken en onze fantastische groepssfeer te versterken! Heb je meegespeeld met de golfwedstrijd of niet, iedereen is welkom!

Twijfel dus niet en schrijf je vanaf morgen 5 december in via i-golf

Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve en warme 🔥 groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain 

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature 

Neem contact op