2023.01.07 Happy New Year’s Golf 2023

Beste Old Young Adults,

2022 ligt straks definitief achter ons! Het jaar is opnieuw voorbij gevlogen. In 2022 brak een oorlog uit op Europees grondgebied. Rusland valt Oekraïne binnen en bezet een deel van het land. Ook wij voelden de gevolgen van die oorlog. In 2022 kampten we allemaal met dure supermarktrekeningen en hoge gas- en elektriciteitsprijzen. De hoge inflatie knabbelde aan ons spaargeld.

2022 bracht ons ook heel veel fijne zaken! We heroverden geneugten die we door ‘Corona’ te lang hebben moeten missen: ongedwongen samen een partijtje golf spelen, een heerlijk terrasje doen, een festival bezoeken, op reis gaan,… We konden genieten van een zomerse temperaturen tot diep in de herfst!

Ook jullie grote enthousiasme voor onze golfwedstrijden, de leuke vriendschappen en het voorrecht dat ik heb gehad om opnieuw heel wat nieuwe ‘Old Young Adults’ te mogen leren kennen, doen mij met veel plezier terugdenken aan 2022!

Mijn beste wensen aan jullie, aan jullie volledige familie en iedereen die jullie dierbaar is! Mag 2023 een voorspoedig, succesrijk, liefdevol maar bovenal gezond jaar worden. Hopelijk mag iedereen zijn persoonlijke ambities en voornemens waarmaken in dit nieuwe jaar!

We starten het nieuwe jaar met onze ‘Happy New Year’s Golf’ die doorgaat op zaterdag 7 januari 2023! Het is een sequentiële start vanaf 12u.30 (dus géén ‘shotgun’ wedstrijd) op de President’s Nine. De compact spelers kunnen uiteraard ook opnieuw meespelen op onze Compact Course!

In het nieuwe jaar blijft ons motto overeind dat meespelen en je integreren in onze fantastische groep veel belangrijker is dan winnen!

Inschrijven kan in i-golf vanaf vandaag om 20u.00 en dit tot en met dinsdag 4 januari 2022. De perfecte gelegenheid om elkaar voor het eerst in het nieuwe jaar terug te zien en te genieten van een leuk en ontspannend partijtje golf. Inschrijven en meespelen is de boodschap!

Na onze ‘Happy New Year’s Golf’ heffen we samen het glas op het Nieuwe Jaar!

Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal voor de eerste maal in het nieuwe jaar te  ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op