24.03.23 Ya Opening Competition by the Pro’s

Beste YA’s,

Het is zo ver! Mijn zwanenzwang is officieel ingezet na de captains drive in van Brecht afgelopen zaterdag. En jawel, met sprekend gemak vloog zijn bal de fairway van hole 1 op!

Na een lange winterperiode met toch wat afgelastingen, kunnen we eindelijk opnieuw aan het golfseizoen beginnen! Op vrijdag 24 maart 2023 staat de YA openingswedstrijd op het programma. Het is een compact wedstrijd met start om 18u. Sponsors van dienst zijn onze pro’s (Andy, Mathieu, Olivier). Na deze wedstrijd kunnen jullie dan onmiddelijk bepalen of er wat lesjes geboekt moeten worden of niet 😉.

Aangezien we allemaal op de compact spelen, is dit de perfecte gelegenheid om onze startende YA’s te verwelkomen. Schrijf jullie ook in voor deze wedstrijd, zo kan je direct kennis maken met onze fantastische YA bende!

Daarnaast wil ik jullie allemaal super hard bedanken om de afgelopen 2 jaar zo talrijk naar de YA’s te komen! Ik heb fantastisch mooie herinneringen overgehouden aan de afgelopen 2 jaar.

Brecht, het is aan jou 😉 HEEL VEEL SUCCES!

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere & Brecht Van Petegem

YA Captain

Neem contact op