28.10.22 Glow in the dark by the YA Kas

Beste YA’s ,

Helaas, het is weeral zo ver, de laatste vrijdagavond wedstrijd van het seizoen! We sluiten ons seizoen af met onze bekende ‘glow in the dark’-wedstrijd.  Zoals de naam al doet vermoeden, spelen we deze wedstrijd in het donker mét lichtgevende ballen 😊 dit is gegarandeerd de wedstrijd waar er het meest ‘FORE’ geroepen wordt 😉. We laten de wedstrijd om 18u30 starten, zodat het zeker donker genoeg is om onze lichtballen in volle glorie te zien vliegen. Achteraf zullen we, hoe kan het ook anders, opnieuw samen genieten van een droogje en een natje.

Het zou leuk zijn om het seizoen in schoonheid af te sluiten en naast de vertouwde gezichten ook weer wat nieuwe gezichten te mogen verwelkomen 😊. Inschrijven via Igolf is dus de boodschap!

Principe blijft dus ook voor de laatste wedstrijd hetzelfde: meespelen = mee eten. De totale prijs bedraagt €15 (wedstrijdfee en lichtgevende golfballen incl.)

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

Neem contact op