4de OYA’s vs YA’s battle

Beste YA’s ,

 Het belooft een drukke maand september te worden op het vlak van YA avondjes 😊. We beginnen alvast met onze 4de battle tegen de OYA”s op 3 september (shotgun, starten vanaf 18u). OYA captain Stijn Goetry zal de prijzentafel voor zijn rekening nemen. De wedstrijdfee bedraagt voor deze wedstrijd €15 (€3 wedstrijdfee en €12 voor het eten). We hanteren nog steeds het principe van meespelen= mee eten en jullie kunnen zich inschrijven via Igolf. We hebben de afgelopen wedstrijden een aantal nieuwe gezichten mogen verwelkomen op onze YA avonden en Ik hoop dat we jullie warm gemaakt hebben om er een tweewekelijkse vaste afspraak van te maken!

Naast het feit dat ik hoop dat we de beker opnieuw in onze rangen zullen houden, kunnen we er eindelijk weer een goed feestje van maken (hier heb ik persoonlijk heel hard naar uitgekeken) aangezien dit de eerste vrijdagavond is dat er geen sluitingsuur voor de horeca meer geldt.

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain.

Neem contact op