5de Battle OYA’S vs YA’s

Beste YA’s ,

Het is alweer zo ver. De laatste battle van het seizoen zal doorgaan op vrijdag 1 oktober 2021.

Dit is dus onze laatste kans om de beker in onze rangen te houden. Aangezien de beker dit seizoen nog niet in het bezit van de OYA’s is geweest, hecht ik hier persoonlijk heel veel belang aan 😊.

Sponsors van dienst zijn Winsol Brugge & WZ Keukenfabrikant en bijgevolg zullen Wim en Peter voor een mooie prijzentafel zorgen. De wedstrijdfee voor deze wedstrijd bedraagt €15 (€3 wedstrijdfee en €12 voor het eten aangezien de OYA’s de sponsors aanleveren). Let op, door het feit dat het reeds vroeger donker wordt, zal de shotgun wedstrijd starten om 17u30!

Ik heb gezien dat er al heel wat YA’s ingeschreven staan voor deze wedstrijd, maar er zijn nog genoeg plaatsen vrij! Inschrijven via Igolf is dus de boodschap 😉

Er is ook opnieuw een compactwedstrijd voorzien voor onze startende leden. Indien je hier bijkomende vragen over hebt, mag je uiteraard steeds met mij contact opnemen.

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

Neem contact op