Barcotisatie 2021

Beste leden,

Zoals jullie allemaal weten hebben Bert, Bianca & Nick beslist Damme Golf & Country Club achter zich te laten. Ondertussen zijn we volop bezig met de selectieprocedure voor de toekomstige uitbaters. We hopen dit begin november te kunnen afsluiten.

Voor 2021 heeft de Raad van Bestuur beslist niet meer te werken met de zogeheten barcotisatie. Maw – dit zal niet meer aangerekend worden bij het lidgeld. De destijds (1999) aangegrepen redenen hiervoor zijn eigenlijk niet meer van toepassing.
De gevolgen van de moeilijke Covid-19 periode laten zich voor velen voelen. We willen jullie mede daarom ook de vrijheid geven als het gaat om Horeca-verbruik. We hopen natuurlijk dat dit nog steeds in ons clubhuis zal zijn en dat iedereen de nieuwe uitbaters voor 200% zal steunen.

Concreet wil dit zeggen dat er vanaf 01/01/2021 na elk bezoek aan ons clubhuis, net zoals in alle andere horeca-zaken, direct betaald zal worden. Dit kan cash, bank-en kredietkaart of zelfs met je mobiel toestel. Voor velen allicht een opluchting.
Afspraken met de nieuwe uitbaters kunnen altijd gemaakt worden. Denk maar aan een factuur. Of toch een krediet openen zodat de kinderen makkelijker kunnen consumeren. We zijn er van overtuigd dat dit voor iedereen, ook voor de nieuwe uitbaters, de enige juiste weg is.

Mogen we jullie tot slot vragen jullie openstaand krediet die jullie nog staan hebben bij Bert & Bianca voor 31 december 2020 te verbruiken? Vergeet dit zeker niet. Enkel op die manier kunnen we iedereen een vlotte overgang bezorgen.

Neem contact op