BELGIAN CLUB KNOCKOUT 2019

Dit jaar wordt op Rinkven terug de Belgian Knockout georganiseerd met onze Belgische speerpunten: Thomas Pieters, Thomas Detry & Nicolas Colsaerts. Deze door de European Tour georganiseerde wedstrijd gaat door van 30 mei tem 2 juni.

Een belangrijke toevoeging dit jaar is de BELGIAN CLUB KNOCKOUT. Een Matchplay competitie, gespeeld zoals men die ook speelt op de BKO zelf, in tientallen Belgische golfclubs. Iedere winnaar van elke club speelt op zaterdag 1 juni op de Championship Course van Rinken voor een plaats in de finale op zondag! De spelers die het uithouden tot zondag kunnen genieten van de volledige “VIP TOUR PRO” ervaring met toegang tot de exclusieve Player Lounge.

Hoe deelnemen?

Er mogen maximaal 32 deelnemers per club deelnemen aan de kwalificatie. Let wel: Enkel mensen met een hcp onder de 32 zijn selecteerbaar.  De selectie hiervoor gebeurt op zondag 27 januari, tijdens onze Winter Medal. De beste 32 NETTO scores, die wensen deel te nemen worden opgenomen. Inschrijven via i-Golf vanaf vandaag, 8 januari 2018.

Kan je NIET deelnemen aan deze kwalificatiewedstrijd, stuur dan een mailtje naar alexander@groupterwyndt.be. Indien er plaatsen vrij zouden zijn dan vullen we dit aan. Dit op basis van First Come – First Serve.

De volledige reglementen kan je lezen via https://belgianknockout.com/wp-content/uploads/2018/11/Club-knockout-official-rules-NL-PDF.pdf . Mocht je vragen hebben, kan je altijd bij ons terecht.

Belangrijk: Als je deelneemt moet je 100% zeker kunnen vrijmaken voor het finaleweekend op 1 en 2 juni.

Op maandag 28 januari publiceren we de deelnemers op onze website inclusief de reglementen van het kwalificatietornooi.