Clubkampioenschap Old Young Adults

Beste Old Young Adults,

Nu vrijdag, 21 mei stond het Old Young Adults Clubkampioenschap op de kalender met als wedstrijdsponsor de heer Bart Van Deursen van Van Deursen Domotics.

Velen onder jullie keken er al naar uit om deel te nemen aan het clubkampioenschap op onze Championship Course.

Samen met Damme Golf & Country Club heb ik nog even het laatste overlegcomité afgewacht, maar verdere Corona versoepelingen zaten er voorlopig niet in. We kunnen vandaag nog steeds geen ‘shotgun’ wedstrijden spelen, waardoor het met een sequentiële start in timing niet mogelijk is om vrijdag het Old Young Adults clubkampioenschap te organiseren.

Betekent dit nu dat we zomaar onze enige 18 holes wedstrijd bij de Old Young Adults aan ons moeten laten voorbij gaan? Natuurlijk niet! We hebben beslist om het clubkampioenschap te verplaatsen naar vrijdag 2 juli 2021!

Fingers crossed dat er tegen begin juli Corona versoepelingen komen waarbij ‘shotgun’ wedstrijden opnieuw mogelijk zijn, hopelijk met ‘klassieke’ prijsuitreikingen.

Iedereen heeft dus nog enkele weken extra om zijn golfspel nog beter onder de knie te krijgen. Het kampioenschap zal er alleen meer spannender op worden!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

Old Young Adults  Captain

Neem contact op