Deel 2 golfseizoen

Beste YA’s,

Na de korte zomerbreak, kunnen we opnieuw vol goesting aan het tweede deel van het golfseizoen beginnen! 😊 We gaan weer van start op vrijdag 20 augustus met de Tony’s cup, gesponsord door Anthony Jacobs en Anthony Martens, shotgun om 18u30 op de President’s Nine. Zoals de traditie het voorschrijft, genieten we na de wedstrijd van een hapje en een drankje. De regel is nog steeds meespelen = mee eten. Aangezien de Coronaregels weer wat versoepeld zijn en we opnieuw met 8 aan een tafel mogen zitten, ben ik ervan overtuigd dat er ons een zeer gezellige avond te wachten staat!

Graag moedig ik ook de nieuwe YA-gezichten aan om zich in te schrijven op een van deze wedstrijden en we de YA-groep op die manier kunnen uitbreiden! Ik weet hoe spannend het is om voor de eerste keer deel te nemen aan deze wedstrijden, maar geloof me, we zijn een super toffe bende die iedereen met open armen ontvangt! Een partijtje golf, knabbeltje en babbeltje, bestaat er nog iets beter op een vrijdagavond 😉?

En niet te vergeten: ook rabbits en beginnende YA’s zijn van harte welkom! Jullie kunnen zich steeds inschrijven voor de compact wedstrijd of de 9 holes wedstrijd. Dit is een ideaal moment om de eerste wedstrijdsituaties mee te maken en uiteraard ook om jullie integratie binnen het sociaal netwerk van de YA’s en bij uitbreiding van de club een boost te geven.

Verder geef ik jullie graag nog even mee dat er in september veel op de YA-agenda staat! Ik bezorg jullie hierbij nog even een overzichtje:

  • Vrijdag 3 september: Battle tegen de OYA’s gesponsord door de OYA Captain Stijn Goetry
  • Vrijdag 10 september: Vlaggetjeswedstrijd gesponsord door Frederic Debleu & Brecht Van Petegem
  • Zaterdag 18 september: YA meet the juniors (4BBB) gesponsord door de YA’s zelf.
  • Vrijdag 24 september: Dress to impress gesponsord door onze past captain Yannick Bode.

Zet deze data dus zeker al in jullie agenda, het belooft een topmaand te worden!

Meer info over deze wedstrijden volgt nog in een aparte email.

Vergeet zeker en vast niet om onze instagrampagina in de gaten te houden voor alle updates en aankomende wedstrijden (@youngadultsdamme)

Met sportieve groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

ya@dammegolf.be

Neem contact op