DGCC B2B Netwerk

Onder zeer ruime belangstelling werd op woensdag 13 september het DGCC B2B Netwerk initiatief in première voorgesteld.

Een ganse rist geïnteresseerde ondernemers, allemaal leden van DGCC, werd eerst getrakteerd op de allereerste B2B Netwerk wedstrijd. Wie er bij was kan het getuigen, door de stevige wind kwamen net zoals in het zakendoen, de bedreigingen van alle kanten maar zo ook de opportuniteiten. Ten bewijze daarvan de niet onaardige scores die werden neergezet.

Nadien kregen de deelnemers van Rudi Francken, manager van Winge golfclub, een bijzonder heldere presentatie waarin alle details over deze nieuwe mijlpaal in het bestaan van DGCC uit de doeken werden gedaan. Rudi weet op basis van zijn ervaring met het B2B Netwerk in zijn club, als geen ander hoe de combinatie ‘Golfen en Netwerken’ voor uw business zal werken. Wetenschap en kennis die hij uitvoerig en steeds met heel veel enthousiasme en passie weet te delen.

Dat u nu de prachtige infrastructuur van DGCC kan inzetten als een business-tool, optimaal ondersteund door het team achter het DGCC B2B Netwerk, is dan ook iets om helemaal enthousiast over te zijn.

Lid worden van het DGCC B2B Netwerk is een kans die u als ondernemer niet mag laten liggen. Let wel, de plaatsen zijn beperkt en de eerste inschrijvingen lopen nu al binnen. Wees er op tijd bij want de pioniers krijgen natuurlijk de beste kansen om mee vorm te geven aan dit nieuwe initiatief.

Hier kan je de brochure én het Inschrijvingsformulier downloaden. Niets belet u nog om vanaf nu ‘The pleasure of golf, nature and business together’ met uw zakenrelaties te delen.

Wij staan er in ieder geval klaar voor!

Rudy Steyaert

Verantwoordelijke
B2B Netwerk
DGCC