ETIQUETTE – RABBITS

Beste Rabbits

Wij spelen regelmatig wedstrijden om jullie vertrouwd te maken met het aangename golfspel.

Helaas horen daar wel heel wat regels bij.

Het is de bedoeling dat deze regels druppelsgewijs aan jullie doorgegeven worden. Door middel van markers bij jullie wedstrijden proberen wij de inbreng zo maximaal mogelijk te maken.

Toch een paar bemerkingen :

Voor iedere partij begroeten wij de medespelers, die uiteraard een tiental minuten voor de afslag klaar staan aan de teebox.

Bij het einde van de partij wordt verwacht dat wij de medespelers  bedanken en begroeten , in niet coronatijden was dat met een handdruk of naar de dames toe een kus.

Uiteraard wordt er nagekaart  en eigenlijk verwachten we dat de spelers, elk bij hun flight, verder uitweiden over de geleverde prestaties.

Na de wedstrijden volgt dan ook de prijsuitreiking waar iedereen verwacht wordt, dit uit respect  voor de sponsors en de organisatoren.

Voor de rabbits is het nog niet nodig om te douchen en om te kleden.  Bij wedstrijden met een vastgesteld  uur voor de prijsuitreiking wordt dit wel verwacht.

Dit lijkt wat kostschoolachtig maar is ingeburgerd als regels over de gehele wereld. Als wij hieraan aandacht besteden dan komen wij in geen enkele golfclub in schande.

Alvast bedankt voor jullie medewerking

Verantwoordelijke Rabbits Jan Vanhaverbeke

en het Rabbits-team

 

Neem contact op