European Tour keert terug naar België!

European Tour keert terug naar België!

De Belgian Open zal in 2018 na een afwezigheid van achttien jaar opnieuw op de kalender van de European Tour verschijnen onder de naam Belgian Knockout (BKO). Deze wedstrijd zal doorgaan in Rinkven International Golfclub, Antwerpen, van 17 mei tot en met 20 mei. Golf Vlaanderen zal het evenement ondersteunen via promotie en via de organisatie van de vrijwilligerswerking.

We stellen in het promotiedorp “Golf on the road XXL” op. Hier kunnen toeschouwers kennis maken met onze fantastische golfsport en alle clubs in Vlaanderen.

Daarnaast organiseren we de sportieve vrijwilligerswerking tijdens het vierdaagse tornooi. Dit kunnen we echter niet alleen. Hiervoor rekenen we op de steun van onze clubs en spelers. Wij zijn opzoek naar minimum 18 clubs die bereid zouden zijn om minstens 1 van de 18 holes van de Competition Course te bemannen. Een hole bemannen kent verschillende taken; hole-verantwoordelijke, spotters, marshals, crossings,….

Een ervaring om nooit te vergeten! Schrijf je in!

Wat houdt vrijwilliger zijn in?

De vrijwilliger zal op verschillende dagen betrokken worden bij een absolute topwedstrijd met een internationaal karakter. Naast de bemanning van de holes hebben we nog andere vrijwilligerstaken. Walking scores (meelopen met flights), bijhouden van leaderboards, buggy drivers, caddies, assistentie European tour, …

Wat verwachten wij van vrijwilligers?

De vrijwilliger geeft aan bij de inschrijving om minimaal drie dagen beschikbaar te zijn (do, vrij, zat en /of zo). De vrijwilliger zal in een ploegensysteem worden ingeschakeld (voormiddag of namiddag).

Wat krijgen vrijwilligers er voor terug?

  • Een ervaring om nooit te vergeten!
  • Maaltijden & drankjes aangeboden tijdens de dienst in de Golf Vlaanderen crew tent
  • Officiële Belgian Knockout vrijwilligers outfit van Nike (polo, jas, pet)
  • Op vrije momenten (voor- of namiddag) gratis toegang tot het toernooi
  • Gratis parkeerkaart dienstdagen
  • Zaterdagavond – Open BBQ voor vrijwilligers en genodigden

Hoe inschrijven?

Gelieve deze communicatie te delen met uw leden via bv. i-Doc Mail. Elke lid aangesloten bij uw club dient zich individueel in te schrijven. Dit kan via deze link. Bij de inschrijving stellen we de vrijwilliger enkele vragen, gelieve deze zo correct mogelijk in te vullen.

De inschrijvingen komen binnen bij Golf Vlaanderen en van daaruit zullen we in samen werking met de clubs, definiëren wie welke taken krijgt. Dit zal begin 2018 duidelijk worden naarmate inschrijvingen binnenlopen.

Ter info: Volgende week zullen we alle golfers in Vlaanderen rechtstreeks oproepen om zich aan te melden.

Contactpersoon?

Wenst u meer informatie of kunt u zich niet aanmelden? Stuur een e-mail t.a.v. Jochem Sueters naar j.sueters@golfvlaanderen.be