Geert Dermout aan het woord

Beste Seniors,

Ik ben nu jullie nieuwe captain voor de periode 2021 – 2022. Eerst en vooral hou ik eraan om de Past Captains te bedanken voor de steun die ik kreeg bij het opstarten van mijn mandaat. Daardoor kon ik snel de uitwisselingen met andere golfclubs te regelen.

Als fotograaf werd ik veel aangesproken om foto’s te nemen op prijsuitreikingen enz. Ik zat dus snel in de groep. Een fotograaf valt op? Dus veel mensen kennen mij al. Ik was ook sterk betrokken met de werking van de Rabbits eerder … Beginnende golfers steunen en op vraag van het Rabbits-team heb ik steeds mijn vrije tijd ten dienste gesteld om beginnende golfers te helpen. Ik liep dus veel mee op de compact om als marker mijn bijdrage te leveren voor onze golfclub. De prijs die ik kreeg als marker van het jaar was een mooie opsteker!

Chris belde mij dan … We horen dat je je steeds inzet? Je bent nog jong? Je hebt tijd? Je bent discreet? Wij zouden je graag voorstellen als nieuwe Seniors Captain? Het bestuur staat achter jou. Wil je dit doen? Dit had ik niet verwacht maar ik heb ja gezegd …

We hebben een zeer goede ondersteuning vanuit het secretariaat Damme golf. En ik weet dat we een fijne samenwerking zullen realiseren. Dit is nu als duidelijk voor mij.

Ik ben in deze club gekomen door vrienden die ik leerde kennen uit andere golfscholen. Na een jaar (soms een paar jaar) spelen sommigen goed en gaan op zoek naar meer. Velen hebben snel gekozen voor de mooie golfclub in Damme. Je kan starten in een kleine Club om de regels en het spel te leren beheersen. Wat heel belangrijk is voor mij. Maar als je echt de microbe te pakken hebt wil je wel op een echte 18 holes baan spelen hé. Het was niet moeilijk om een meter en Peter te vinden voor mij. Ik was gevraagd door mijn meter en peter om lid te worden in Damme golf. Ik ben hen daar nog steeds heel dankbaar voor.

Het sociale contact in de groep Seniors zou ik willen behouden of versterken. Je hebt de Ladies die samen spelen en je hebt de Men’s. Maar de Seniors zou ik graag mengen … Vrouwen en mannen samen laten starten in een flight? Puur sociaal contact dus … Elkaar leren kennen dus. Daar gaat het toch over?

Corona maakt het ons allen moeilijk. Ik heb in volle overtuiging mijn agenda 2021 opgemaakt met het idee dat er geen Covid 19 is. Ik realiseer mij heel goed dat er een stuk van ons werk verloren zal gaan … , helaas. Ik kies daar niet voor maar het is iets waar we zo snel mogelijk van af willen. Dus laat ons het beste hopen.

Ik wil de Seniors groep dat extraatje geven waar ze kunnen en mogen van genieten.

Ik wens jullie allen een leuke golftijd toe in goede gezondheid.

Met sportieve golfgroeten,
Geert Dermout
Seniors Captain Damme Golf.

Neem contact op