Juniortraining in een nieuw jasje

Vanuit het juniorcomité is er samen met de pro’s een uitgebreide evaluatie geweest van de juniortrainingen in zijn huidige vorm.

We kunnen alvast heel erg tevreden terugkijken naar het resultaat. Vaak hadden we tot meer dan 40 inschrijvingen voor de trainingen. Dit is erg bemoedigend en toont de noodzaak van een goede juniorwerking.

Er zijn echter zaken die nog beter kunnen:

  • De groep was vaak te groot.
  • De groep was meestal heel jong waardoor de oudere en de betere spelertjes uit de boot vielen.
  • Voor de pro’s was het moeilijk en soms onbegonnen werk om een kwalitatief hoogstaande training te geven.

Tijd dus voor een bijsturing waarbij we opnieuw een kwalitatief hoogstaande training willen aanbieden en waarbij ook de oudere en betere spelers hun weg terugvinden naar de juniors.

Hoe zullen we dat doen?

De juniortrainingen zullen blijven doorgaan de 1e en 3e zaterdagnamiddag van de maand tussen 14:00 en 16:00.  We zullen echter werken met kleinere groepjes van telkens 6 kinderen die gedurende 1 uur training /les krijgen in een vast groepje.

Er zullen telkens 3 groepjes training krijgen van 14:00 tot 15:00 en 3 groepjes training krijgen van 15:00 tot 16:00. Afhankelijk van de vraag en de inschrijvingen kan dit eventueel nog uitgebreid worden.

De trainingen zullen worden gegeven telkens door 2 pro’s en 1 gediplomeerde golfinitiator.

Eens we alle inschrijvingen ontvangen hebben zullen de pro’s de juniors indelen in vaste groepjes van 6 kinderen volgens leeftijd & niveau.

Periode

We organiseren 2 grote periodes (2 blokken) waarbij je je kind kan inschrijven voor het volledige blok. De reden waarom we werken met 2 blokken is om nieuwe juniors de kans te geven in te stappen bij de start van een nieuw blok.

Blok 1 voorjaar:

  • 8 trainingen telkens de 1e en 3e zaterdag van de maand
  • Start op zaterdag 16 februari tem zaterdag 1 juni.
  • Inschrijven ten laatste voor 31 januari.

Blok 2 najaar:

  • 8 trainingen telkens de 1e en 3 zaterdag van de maand
  • Start op zaterdag 17 augustus tem zaterdag 7 december.
  • Inschrijven ten laatste voor 31 juli.

De kostprijs hiervoor bedraagt 80 euro per blok van 8 trainingen en de inschrijving is pas geldig na betaling.

In de opstartperiode (1e blok) zouden we ons willen beperken tot de eerste 36 juniors. Snel inschrijven is dus de boodschap. Indien er veel meer inschrijvingen zijn zullen we kijken naar uitbreidingsmogelijkheden (2e blok).

INSCHRIJVINGSFORMULIER