2021.06.25 Juwelen Vanparrys by Ms Sandrien Timmerman

Beste Old Young Adults,

Op vrijdag 25 juni staat onze volgende ‘shotgun’ wedstrijd van het seizoen op de kalender met als wedstrijdsponsor Sandrien Timmerman:  ‘Juwelen Vanparrys.

Sandrien is een trouwe wedstrijdsponsor van de Old Young Adults.

Juwelen Vanparrys is dankzij de ondernemingszin van Sandrien uitgegroeid tot een toonaangevende horloge- en juwelierszaak in Maldegem. Een echt huis van vertrouwen! Met Sandrien Timmerman staat reeds de derde generatie specialisten aan het hoofd van de juwelierszaak. Sandrien is gediplomeerd goudsmid en diamond grader.

De kracht van Sandrien en Juwelier Vanparrys schuilt in het vakmanschap. Ze doet alles zelf in haar eigen atelier. Het herstellen van horloges en juwelen, het ontwerpen van nieuwe juwelen, het maken van juwelen op basis van een idee van de klant,… noem het maar op. Dankzij haar eigen atelier kan Juwelen Vanparrys een heel snelle dienstverlening verzekeren. Sandrien haar  slogan is dan ook : “Wat je zelf doet, doe je beter!”.

Sandrien is graag van de partij op de Old Young Adults wedstrijden als de starttijd te combineren valt met de uren van haar juwelierszaak!

Wil je ook deelnemen aan deze Old Young Adults wedstrijd? Inschrijven kan vanaf maandag 14 juni om 20u.00 via i-golf! De shotgun wedstrijd start om 19u.30 zodat iedereen in de mogelijkheid is om op tijd aanwezig te zijn op Damme Golf & Country Club.

Samen met het catering team van Greet en Christophe voorzien we ook nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk hebben we voor de wedstrijd van Sandrien opnieuw een ‘full house’! Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

P.S. Heb jij ook al de nieuwe podcast ‘Tee Time’ van Golf Vlaanderen ontdekt? Zeker de moeite om deze podcast eens te beluisteren! Ontdek hier de eerste aflevering van ‘Tee Time’! 

Neem contact op