Mannen – Makkers – Rudy

Gentlemen

Golfers, je vindt ze overal in alle maten, lengtes, leeftijden en gewichtsklassen. Junior, senior, dame of heer, het doet er niet toe, wordt je eenmaal door de golfmicrobe gebeten dan blijf je voor altijd onherroepelijk gepassioneerd. De ene golft puur voor het plezier, de andere om te netwerken, voor nog anderen is het een gezonde vrijetijdsbesteding, de ambitieuzere vindt het absoluut sporten. De hele ‘échte’ streven naar de totale perfectie en vinden pas hun kick als ze er in slagen om ‘onder’ de baan te spelen.

Nu zijn de meesten onder ons al blij als hun bal ‘op’ de baan belandt. Terecht, want topprestaties zijn natuurlijk onmisbaar voor de uitstraling van de golfsport, de club en haar leden maar geen vereiste voor een succesvolle en complete golfbeleving. Op alle niveaus primeert naast sportiviteit en etiquette gewoon het plezier en de vriendschap.

Aan dat laatste zeker geen gebrek in Damme GCC, want naast een fantastische topaccommodatie tref je er een heleboel toffe, vriendelijke, vrolijke en gelijkgestemde mensen aan. Nu wordt me de eer toebedeeld om binnen die enthousiaste groep voor twee jaar de rol van men’s captain over te nemen. Dat doet me nog meer stilstaan bij het sociale belang dat Damme GCC voor ons allen invult. Ook doet het me vol respect nadenken over de schitterende voorbeeldfunctie die mijn voorganger Alain Buess daarbij als men’s captain (en bij uitbreiding alle captains in het verleden) de voorbije twee jaar heeft gespeeld.

Bij deze, Alain, een dikke proficiat daarvoor!

Dus, gentlemen, al wordt het geen sinecure om Alain naadloos op te volgen, voor zo’n enthousiaste bende de handen uit de mouwen mogen steken is ook niet echt een opgave. Samen maken we er alweer twee nieuwe schitterende golfseizoenen van, laat de microbe maar duchtig bijten!

Rudy Steyaert

Neem contact op