Marie-Lou Sabbe Speaking

Lieve Young Adults,

Voor de komende 2 jaar zal ik Yannick opvolgen als Young Adults responsible. Ik heb er alvast heel veel zin in en ik hoop jullie ook!

Er staan voor het komende golfseizoen al heel wat leuke wedstrijden gepland, waarbij er heel wat sponsors hun beste beentje voorzetten. Deze wedstrijden zullen rond 18u starten en afgesloten worden met fingerfood & drinks (véél drinks), massaal inschrijven is dus de boodschap! Uit voorgaande jaren weten we namelijk dat dit altijd zeer gezellige (late) avonden zijn, waar er veel gelachen wordt.

Dit is ook een van de redenen waarom onze oudere golfvrienden (de oya’s) hier ook altijd graag bij zijn. Om hen mee te laten genieten van deze leuke vrijdagavonden, zullen we de oya’s dan ook een paar keer uitnodigen om ons te vergezellen met de YA-wedstrijden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Hou alvast het eerste weekend van september vrij, want dan trekken we er samen met de oya’s op uit! Waar we naar toe gaan, blijft voorlopig nog een verrassing, maar ik kan je alvast verzekeren dat het een topweekend zal worden met mooie golfbanen, lekker eten en veel plezier! Vorig jaar waren de oya’s in de meerderheid, maar ik hoop dat het dit jaar omgekeerd zal zijn en de Young Adults in grote getale aanwezig zullen zijn!

Samen maken we er een onvergetelijk golfjaar van en ik hoop jullie massaal te kunnen begroeten op de Young Adults wedstrijden.

Tot snel,

Marie-Lou

Neem contact op