Men’s golfreis naar Rome

Met vreugde kan ik jullie aankondigen dat we dit jaar naar Italië trekken op men’s golfreis en meer bepaald naar Rome waar we naast de 1000 terrassen ook het Ryder Cup parcours Marco Simone zullen bezoeken om er te spelen.

Het programma, dat zal plaatsvinden van maandag 30 mei tem donderdag 2 juni, is te bekomen via men@dammegolf.be.  Maar er is meer, naast Marco Simone spelen we nog op 2 topparcours die hoog scoren in de rankings.

We logeren in het centrum van Rome wat ook heel wat mogelijkheden biedt naast het golfen. Op dag 3 plannen we een bezoek aan één van de vele monumenten die de stad rijk is. Maar evengoed slenter jij liever rond in de stad en blijf je plakken op één van de vele terrassen. Het hotel heeft geen restaurants waardoor we ook daar de mogelijkheid hebben om jullie culinair te verwennen.

Kortom, het beloofd een onvergetelijke reis te worden.

Inschrijven kan via deze link: https://bit.ly/mensrome. We hanteren hetzelfde principe als vorig jaar. Ook toen hadden we 24 plaatsen voorzien met mogelijkheid tot 4 extra plaatsen. De inschrijvingen werden toen na 1 dag reeds afgesloten. Dus vol is vol, wie eerst inschrijft, krijgt eerst de kans.

Neem contact op