Nieuwe Seniorscaptain seizoen 2019-2021 Jacques Van Iseghem

Beste seniors ,

Het was voor mij een grote verassing toen ik in 2018 van Chris Morton een telefoontje kreeg in mijn wagen ( handsfree!!) om me te polsen over mijn bereidheid om senior’s captain te wille worden . Ik was echt op weg naar het vliegveld voor een lente-uitstap en heb na 1 w bedenkingstijd aanvaard . Mijn partner Annie Glorieux zal me daarbij steunen .

Hoewel ik al sinds 2000 lid ben in Damme Golf , stel ik vast dat niet zoveel mensen me kennen . Dat komt wellicht omdat ik tot een drietal jaar niet zeer aanwezig was in de club , gezien ik als orthopedisch chirurg werkzaam was in Geraardsbergen , en enkel op de weinige vrije dagen in Damme kwam spelen . Voor 2000 ben ik eerst een vijftal jaar lid geweest in de golfclub van Oudenaarde . Sinds ik als supersenior gepensioneerd ben , heb ik nu wel plots veel tijd en heb ik nu tijd voor deze job.

Ik zal het moeilijk hebben om mijn voorgangers Freddy en voordien Christine enz . te evenaren ,maar ik ga toch mijn best doen daarvoor .

De eerste opdracht was een kalender voor 2019 op te stellen , en dit was een vrij ingewikkelde klus , gelukkig goed geholpen door Freddy en Nadia en de kalendercommissie . Nu de machtsoverdracht is gebeurd , moet ik zorgen dat alles naar wens verloopt . De inschrijvingen voor de wedstrijden zijn spijtig genoeg een wedstrijd op zich geworden , ik heb zelf eens 2 weken op de reservelijst gestaan ! De eerste reis naar Portugal is voor heel binnenkort ,met een mooie opkomst .

Beste senioren , ik hoop dat we een mooi zomerseizoen tegemoet gaan , profiteer van onze uitzonderlijk banen ,de zeer goede infrastructuur met o.a. de supervriendelijke horecauitbaters, en hebt vooral plezier in het golfspel , ook al gaat het wel eens wat minder .

Jullie kunnen steeds op me rekenen !

uw seniors captain Jacques

Neem contact op