Nieuwe website

Eindelijk is het zover… De nieuwe website van Damme Golf & Country Club staat live. De basisstructuur is dezelfde gebleven maar uiteraard in een veel moderner jasje én natuurlijk op alle mobiele toestellen te raadplegen.

We hebben ook getracht, in samenwerking met Inserv (lees: iGolf), de gebruiksvriendelijkheid van de kalender te verbeteren. Alle wedstrijden kunnen nu makkelijk via de website geraadpleegd worden, per maand en per speelgroep (Club – Men – Ladies – Senior -….) Helaas moeten we nog eventjes wachten op een paar kleine aanpassingen zoals:

  • Als je wenst in te schrijven voor een wedstrijd, kom je nog niet direct in de juiste wedstrijd terecht maar wel nog op de volledige kalender.
  • De activiteiten (bv. etentjes gekoppeld aan wedstrijden, inschrijven voor een bus, …) kunnen nog niet gekoppeld worden aan een groep. Deze staan dus nog apart in een tab en allemaal samen. Ook hier hopen we snel een oplossing te vinden.

Uiteraard proberen we met onze digitale partner de website continu te verbeteren. Geef gerust jullie opmerkingen door via info@dammegolf.be. We zullen dan proberen deze zo spoedig mogelijk door te voeren.

Daarnaast zullen we iedere maand 1 of meerdere nieuwsberichten op de site plaatsen. Ook via nieuwsbrieven zullen we trachten alle leden beter op de hoogte te brengen van alle nieuws in de club.

Bekijk zeker eens de Courses. Wellicht uniek in België hoe je met prachtige beelden een duidelijk zicht krijg van iedere hole.