open ronde 22 april Bank Nagelmackers

Beste men’s leden,
Vermits we nog niet aan de nieuwe patatjes zijn zetten we de wedstrijd op 22 april die normaliter zou gesponsord worden door Bank Nagelmackers  opnieuw om in een open ronde. (tee times tussen 9u04 en 12u32)  De captain stelt wel de flights samen zodat iedereen eens met iedereen speelt dit seizoen. Iedereen speelt van zijn eigen teebox en stableford.
Onze sponsor heeft nog een leuke verrassing; lees zeker door tot op het einde; maar stelt zichzelf eerst graag even voor.

”Nagelmackers is de partner voor families voor de opbouw,
het beheer en de bescherming van hun volledige vermogen.
Van generatie op generatie.” 

Yves Van Laecke – Chief Commercial Officer

U wilt beschermen wat u het meest dierbaar is: uw gezin, uw vermogen, uw onderneming … … En u hebt helemaal gelijk! 

Daarom begeleidt Nagelmackers families over de generaties heen bij het samenstellen van hun vermogen. 

Bij Nagelmackers nemen wij uw verhaal persoonlijk, en ook uw vermogen. Hoe groter dat vermogen, hoe complexer het vaak is. Maar ook hoe meer mogelijkheden u hebt. Samen zoeken we uit bij welke aanpak u zich het beste voelt. Uw private banker leidt alles in goede banen. Met de ondersteuning van de Personal Investment Assistant brengt hij uw verhaal en uw vermogen in kaart. Hij reikt verschillende scenario’s aan om uw vermogen te beheren en te doen groeien. Indien nodig brengt hij u in contact met onze specialisten van Estate Planning , zodat u alle fiscale en juridische mogelijkheden kent om uw vermogen te beschermen en eventueel over te dragen. 

We beperken ons daarbij niet tot beleggingen! U hebt zelf ook concrete projecten die u wilt verwezenlijken zoals de aankoop van uw droomhuis, een tweede woning, een kot voor uw kinderen of de uitbreiding van uw bedrijf. We adviseren u ook over de kredietformule die het beste aansluit bij uw noden, hoe die er voor u ook uitzien. 

Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt. 

Inschrijven kan vanaf donderdag 15 april 20u tem dinsdag 20 april 12u via i-golf. Onder de deelnemers worden er 5 greenfee’s verloot in Oudenaarde golfclub.
Vergeet je dus niet op tijd in te schrijven. De winnaars worden via mail en via de besloten Facebookpagina van men’s Damme Golf bekend gemaakt. https://www.facebook.com/groups/309629003857582
Ik zie jullie op de course!
Wim
Neem contact op