OYA VS YA Wintermood 20.11.21

Beste YA’s,

Om tijdens de koude wintermaanden mekaar niet uit het oog te verliezen, organiseren we samen met de OYA’s de tweede editie van onze winter mood! Het thema van deze editie is APRES SKI. Anders dan de normale YA-avondjes spelen we deze keer op zaterdagnamiddag 20.11.21 vanaf 12u30 op de President’s Nine (GEEN shotgun). Voor de starters onder ons wordt er ook een compactwedstrijd voorzien.

Christophe & Greet zorgen na het spelen voor een buiten winterbar met aangepaste Tiroler hapjes, drankjes én uiteraard muziek! Attributen in après ski thema zijn uiteraard welkom, maar voorzie ook zeker en vast een dikke jas. Er zullen vuurkorven zijn om ons aan te verwarmen!

Het zou leuk zijn om op deze zaterdagnamiddag met jullie te golfen en erna gezellig iets te drinken en eten 😊. Inschrijven via Igolf is dus de boodschap!

Principe voor deze laatste wedstrijd blijft ook nog altijd hetzelfde: meespelen = mee eten. De totale prijs bedraagt €18 ( €15 voor het eten +€3 wedstrijdfee.). De dranken tijdens de winterbar dienen cash afgerekend te worden.

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

Neem contact op