OYA wedstrijd 7 april 23, sponsored by Hotel Nelson Knokke

John Verwee, zijn lieve vrouw Isabelle en hun kinderen zijn al enige tijd lid van Damme golf en ik ben verheugd jullie hen aan te kondigen als sponsor van de volgende wedstrijd. John kan je gerust een longhitter noemen, als je de kans krijgt eens met hem samen te spelen dan begrijp je wel wat ik bedoel. Isabelle heeft golfsport wat recenter omarmd maar kan je zien genieten van het parcours en een glaasje rosé na het spelen.

Op de website van het hotel https://www.nelsonsplaces.be/hotel-nelson/ vond ik hun quote, passend bij het hotel, maar ik zie ook wel een link naar hun beide: levensgenieters :

LIFE IS TOO SHORT TO STAY @ HOME, LIVE IT UP !

Een woordje over hun Nelsons group

John en Isabelle vertelden me dat het hotel in Knokke, vlakbij de dijk, richting Duinbergen, reeds werd opgericht in 1967 en bestaat uit het 4 sterren ‘Hotel Nelson’ met 60 kamers, een culinair restaurant en een rooftop op de 7de verdieping. Een aangename plek voor een leuke apero, een weekendje aan zee met de familie, een zakelijk event of een romantisch weekje aan onze Belgische kust.

Daarnaast hebben ze ook nog het 3 sterren Hotel ‘Albert Plage’, een kleiner hotel vlakbij hotel Nelson met 16 kamers; of appartementen van ‘residentie Sweetnest’ met een hotel service à la carte.

Samen bieden ze overnachtingsmogelijkheden op een toplocatie nabij het strand voor 200 personen in Knokke-Heist. Tussen 2015 & 2023 werd Hotel Nelson in fasen volledig gerenoveerd. Alle kamers kregen een eigentijdse stijl en zijn voorzien van airconditioning. In een informeel kader bieden ze faciliteiten voor het toerisme maar ook voor zakelijke klanten. Op de begane grond zijn er vergaderfaciliteiten met break-out kamers. Residentiële seminaries met catering behoren tot de mogelijkheden, in de late namiddag kan u een aperitief nemen op onze rooftop met zicht op de polders en de Noordzee.

We zijn verheugd dat John en Isabelle de volgende OYA sponsoren op 31 maart. Schrijf je NU al in op https://www.i-golf.be want er zijn mooie prijzen te winnen …

Na de wedstijd voorziet Christophe en het team van de bar Fajitas met gegrilde kip (15 euro) zodat er terug wat meer tijd aan de bar gespendeerd kan worden … 😊

 

Geniet van het schitterend weekend dat gisteren alvast goed is ingezet !

 

 

Neem contact op