OYA wedstrijd 9 juni 2023, sponsored by Frederiek Flokman Houten bijgebouwen en Tuinonderhoud- en aanleg Christiaan De Craemer

Op 9 juni 23 speelden we de OYA wedstrijd ‘The Exterior price’ op onze mooie parcours en met trots werd deze wedstrijd gesponsord door 2 trouwe en enthousiaste OYA leden: Christiaan De Craemer en Frederiek Flokman. Het werd een fantastische golfwedstrijd! Het was als een scène uit een perfecte droom. 56 spelers, de zon straalde aan een wolkenloze hemel, de lucht was gevuld met het gezoem van tevreden muggen (die me erna met veel plezier prikten) en er hing een opwindende sfeer in de lucht.

De golf was werkelijk prachtig – perfect gemaaid gras, glinsterende vijvers en bomen die zich als cheerleaders, klaar om ons aan te moedigen. Het was alsof de natuur zelf een hole-in-one had geslagen en ons begroette met een applaus.

We hadden een groepje bij elkaar verzameld die samen in deze Canadian Chapman formule elkaar motiveerden om de meest verbazingwekkende shots te maken.

Maar het hoogtepunt was absoluut de avondzon. Terwijl we onze overwinningsdansen uitvoerden (en af en toe een nederigheidsdans voor de golfgoden), baadde de ondergaande zon ons in een warme gloed. Na de wedstrijd was het tijd voor ontspanning en herstel, en wat past daar beter bij dan een BBQ? Christophe aan het vuur en hij gooide er sappige hamburgers en smakelijke worstjes op. De geur was zo verleidelijk dat zelfs de eenden van de nabijgelegen vijver aan de 8 (op de P9) een uitnodiging wilden ontvangen.

Natuurlijk was er geen BBQ zonder verfrissende pintjes. Ze stroomden rijkelijk. We proostten op onze geweldige prestaties, op de prachtige dag en op de OYA familie die ons bindt.

Het was een voltreffer van een dag, gevuld met prachtige golf, geweldig weer, fantastische golfers, de betoverende avondzon, BBQ en natuurlijk die verfrissende pintjes en wijntjes die ons verstandig genoeg deden vergeten dat we de volgende dag vroeg op moesten staan.

Dus ja, die Exterior Price was echt een voltreffer.

Neem contact op