Season’s Greetings

Beste Old Young Adults,

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht wil ik jullie samen met jullie voltallige familie en dierbaren het allerbeste wensen!

Bedankt om steeds enthousiast deel te nemen aan de wedstrijden, de respectvolle houding tegenover elkaar, de fijne vriendschappen, de aandacht die er was voor ons prachtig golfterrein en natuurlijk ook jullie enorme passie voor de golfsport die ik als verantwoordelijke van de Old Young Adults het afgelopen seizoen meer dan eens heb mogen ervaren!

Wanneer ik in de aanloop naar Kerst terug kijk op het afgelopen seizoen dan doe ik dit vooral met een tevreden gevoel. Mag ik hopen dat ook jullie hier een blij gevoel aan overhouden. Ik ben in de mogelijkheid geweest om voor jullie een mooie kalender samen te stellen maar dat kon enkel en alleen dankzij de vele wedstrijdsponsors. Mijn bijzondere dank en waardering gaat dan ook uit naar alle sponsors van het afgelopen seizoen. Een welgemeende en bijzondere dankjewel!   

Zij die mij wat beter kennen, weten dat ik van nature niet snel tevreden ben en mijn persoonlijke ambities steeds hoger wil leggen. We gaan in het nieuwe jaar dan ook opnieuw voluit voor de Old Young Adults! Mijn ambities kan ik echter alleen maar waarmaken samen met jullie, van de startende golfer tot de meest gepassioneerde golfer van Damme Golf & Country Club. Hopelijk mag ik in het komende seizoen dan ook opnieuw rekenen op jullie allemaal! Alleen samen kunnen we er een schitterend nieuw golfseizoen van maken!

Heb je zelf leuke ideeën of zijn er zaken die je graag eens anders had gezien, laat het mij dan zeker en vast weten! Ik probeer er samen met het volledige team van Damme Golf en Country Club rekening mee te houden.

Hopelijk mag ik bij de start van het nieuwe jaar samen met jullie het glas heffen op een goede gezondheid, een succesvol jaar en een prachtig nieuw seizoen bij de Old Young Adults!

Prettige Feesten!

 Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

Neem contact op