Thank you very much!

Beste Old Young Adults,

Jullie enthousiasme en aanwezigheid hebben mij in de afgelopen twee jaar veel plezier gedaan!

Misschien denken sommigen onder jullie dat een sponsoring met een mooie prijzentafel het belangrijkste was voor mij. Je zal mij zeker niet horen zeggen dat dit niet geweldig was, maar als ik vanuit mijn persoonlijke beleving mag spreken dan kon je mij geen groter plezier doen met de snelheid van de talrijke inschrijvingen op i-golf voor onze Old Young Adults wedstrijden.

Ik zou mijn ambities nooit bereikt hebben zonder jullie enorme gedrevenheid om samen te golfen met deze unieke groep van de Old Young Adults. Ik wil jullie hiervoor dan ook oprecht bedanken! 

Mijn ’captainship’ van de meest fantastische groep van Damme Golf & Country Club, dat is toch hoe ik er persoonlijk over denk, zit er binnenkort op. Ik zal het zeker missen en ik zal nog vaak met plezier terugkijken op de afgelopen twee schitterende jaren. Er zal nu voor mijzelf opnieuw meer tijd vrij komen om andere persoonlijke ambities waar te maken. Mijn gedrevenheid zal zeker niet afnemen en zal zich niet alleen weerspiegelen in mijn professionele activiteiten, maar ook binnen de golfsport zal er straks opnieuw meer tijd vrijkomen om op de ‘golfcourse’ te staan voor een (ont)spannend partijtje golf. Uiteraard zal dit gevolgd worden met één of meerdere heerlijk drankje(s), wat dit ook mag zijn, met vrienden in het clubhuis, om nog wat bij te babbelen over waar het allemaal misliep in ons golfspel.

Ikzelf liet op vrijdagavond heel vaak het partijtje golf met jullie aan mij voorbijgaan, omdat ik het belangrijk vond om er zo goed mogelijk voor de volledige groep van de Old Young Adults te kunnen zijn. Het is nu dan ook een stil verlangen om dit de volgende jaren goed te kunnen maken en jullie vooral op de ‘golfcourse’, maar uiteraard ook daarnaast, nog beter te leren kennen. Ik kijk er naar uit, wanneer het ook maar even past, om samen op ‘hole’ één af te slaan en daarna, in mijn geval toch, bangelijk te hopen dat ik niet in één of andere (water)hindernis terechtkom en om een leuk partijtje golf te spelen!

Dus, meer dan ooit voorheen, hopelijk tot heel binnenkort op Damme Golf & Country Club!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

Neem contact op