The Battle of the Belgians

Beste leden van Damme Golf & Country Club,

Om de koude wintermaanden sportief door te komen nemen wij als club deel aan Wamp’s Winter Matchplay Competition.

U herinnert zich het succes van de Belgian Club Knock Out deze zomer, bijna tweeduizend amateurgolfers van 60 Belgische clubs namen deel.

WAMP Club Rankings

Op de WAMP app kunnen jullie zichzelf toevoegen aan onze club ranking.

De winnaars van de rankings worden uitgenodigd om mee te spelen met The Battle of the Belgians. TEAM NOORD tegen TEAM SUD. Vlaanderen tegen Bru-Wallonie.

18 teams van 2 personen uit Vlaanderen nemen het op tegen 18 teams van 2 personen uit Bru-Wallonie.

De captain van Vlaanderen is nu al bekend: Thomas Pieters hemzelf.

Hoe neem je deel?

Volg hieronder de instructies, of vraag even aan uw sportverantwoordelijke.

  1. Download de app. Ga naar de App-store op uw smartphone of tablet en zoek ‘We Are Matchplay”.
  2. Voeg je toe aan de winter club ranking. (zie afbeelding) Als je reeds de applicatie van de app had gedownload, dan ben je automatisch toegevoegd aan de Competitie.
  3. Post al je matchen die je speelt tegen leden die ook in onze ranking aanwezig zijn. Hoe meer je speelt, hoe meer punten je verzamelt. De puntentelling vind je hier: https://wearematchplay.com/how-it-works/  Iedereen start trouwens met 100 punten. Telkens als u een match post tegen krijgt u punten en stijgt u in de ranking. Ook als u verliest. Het komt er dus op neer zo vaak mogelijk te spelen en elke keer te posten. Win= 50ptn, verlies=10ptn, gelijk=25 elk. Maar opgelet, speelt u een week niet dan verliest u 1pt.
    Wie het hoogst staat in die ranking op 1 maart 2020 wordt geselecteerd en mag een buddy (m/v) kiezen om mee te strijden met team NOORD op 21 maart.
  4. Afspreken voor een wedstrijd doe je onderling, niet via de Applicatie. Je mag spelen over 9 holes of over 18 holes. Jullie bepalen dit onderling. De laagste handicap geeft FULL strokes van het verschil met de hoogste handicap. Als je de hole score in de APP ingeeft wordt dit automatisch berekend. 

De rankings eindigen op 1 maart.

Veel succes iedereen!