OYA wedstrijd 26 mei 2023 Gluren bij de buren in Oostburg , sponsored by Bouwbedrijf Stephan Deceunick

Vrijdag 26 mei speelden we onze OYA wedstrijd in Oostburg. Het werd zoals op de andere vrijdagen, een 9 holes wedstrijd, maar dan op verplaatsing: even gluren bij de buren met andere woorden.

Het parcours lag er prachtig bij, we genoten van de zon en het gezelschap en ook van het groter aantal ontvangen strokes in Oostburg.

Nogmaals bedankt aan onze sponsor Stephan Deceuninck, de trotse zaakvoerder van het bouwbedrijf Deceunick en sponsor van onze uitstap.

Zijn bedrijf doet zowel aannemerswerken voor nieuwe woningen als voor totaalrenovatie.

Check maar even de mooie realisaties op hun website en voor je volgende huis of verbouwing, kan je dus bij Stephan terecht.

https://www.deceuninckstephan.be/

 Zowel klassieke als moderne villabouw behoren tot de mogelijkheden. Ze staan garant voor resultaat, kost, termijn en kwaliteit. Uw bestaande woning opfrissen of hebt u een woning gekocht die u wilt verbouwen? Of u nu enkel een keuken of badkamer wilt renoveren of grote renovatiewerken voorziet doorheen uw woning bij Stephan bent u aan het goede adres want ook de afbraakwerken en het bouwen van de woning neemt hij vervolgens weer op.

De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met meer dan 20 jaar bouwervaring zorgt voor een hoogkwalitatief resultaat.

Neem contact op