OYA wedstrijd 12 mei 2023: sponsored by ‘Samuel Maenhoudt- Dieter Slock- Inge Laureyns

Lieve en allerbeste OYA’s,

De temperaturen zijn aan het stijgen, de baan ligt er magnifiek bij en ook deze wedstrijd zal doorgaan op de President’s Nine & de Compact Course en wordt gesponsord door ‘Tri-union: Samuel Maenhoudt – Inge Laureyns – Dieter Slock’.

We geven het startschot van deze ‘shotgun‘ wedstrijd om 18u!

Net zoals vorig jaar, sponsor ik deze wedstrijd samen met mijn ‘tri-union’ (als ik hen zo zou mogen noemen 😉): Samuel én Dieter!

Als jullie golfende kinderen hebben, dan kennen jullie Dieter zeker als de meest fantastische begeleider bij de junior kampen in de vakanties, die hen met engelengeduld en de nodige humor, de beginsels van het golfen aanleert. Maar naast deze jeugdkampen, heeft Dieter ook nog een erg druk professioneel leven als sportpromotor bij de Stad Eeklo en als sport -en relaxatiemasseur.  Zijn praktijkruimte ligt op een boogscheut van Damme Golf. Heb je wat last van stijve spieren van te veel of te weinig te golfen of net soepeler wilt zijn, moet je rug losgemaakt worden of wil je gewoon even je lichaam tot rust laten komen, boek dan snel bij Dieter. Daarnaast is Dieter en zijn vrouw Floor druk in de weer met hun 2 schatten van kinderen of waagt hij zich wel eens, vergezeld van een goed bierke, aan het becommentariëren van ‘den koers’ of ‘den voetbal’. Maar persoonlijk is Dieter de man met het gouden hart, de knuffelaar, en een fantastische kerel om mee te golfen. Maar bovenal: NE SCHONE mens. Ik ben blij dat Dieter sponsort voor deze wedstrijd.

De 2e uit de tri-union is Samuel, en ik lieg niet als ik hem als mijn oudste en beste vriend benoem. Als je een plekje aan je muur vrij hebt, ga dan zeker eens met Samuel in gesprek. Hij heeft een fantastisch oog wat in uw ruimte kan passen, of neem een kijkje op zijn website en scroll door de vele artiesten die hij vertegenwoordigt en misschien word je net als ik op slag verliefd op een kunstfoto en ga je de komende jaren elke dag, wegdromend naar een magnifiek beeld kijken in je woonkamer.

Samuel Maenhoudt Gallery www.samuelmaenhoudt.com

Naast zijn oog voor kunstfotografie is Samuel ook mede-eigenaar van de Guesthouse ‘Mooibaai’ in Hout Bay nabij Kaapstad. Wil je gaan golfen in Zuid-Afrika of een trip organiseren, dan kan ik je verzekeren dat Samuel de kenner is van de beste lunch plekjes, de mooiste golfbanen, trips naar Game drives (ofte safari’s), hike routes, wijndomeinen, … er is gewoon te veel om op te noemen van al het moois dat Kaapstad en Zuid-Afrika je kan bieden.

Hun guesthouse is gevestigd in wat ooit een boerderij was, in authentieke Kaaps-Hollandse stijl met individuele huisjes. Net buiten de drukte van Kaapstad is MooiBaai het ideale vertrekpunt om de bruisende stad te verkennen, evenals Cape Point, Stellenbosch en Hermanus. Thuis in MooiBaai Cottages kunt u met een boek en een glas wijn ontspannen op uw privéterras (in de ijskast staat standaard Spioenkop wijn van een Belgische wijnmaker alginder) en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.

Slaap en rust uit in een van de hypercomfortabele kamers of neem een duik in het zwembad!

En de 3e van de 3-union ben ik dan zelf, ondergetekende, jullie OYA captain.  Professioneel ben ik aan de slag als ad-interim executive. Ik ben een extraverte en creatieve denker, men noemt me vaak zelfverzekerd en vastberaden, waardoor ik professioneel de gedurfde actie(s) en ideeën durf formuleren om een momentum op te bouwen rond de thematieken die ik nastreef. Mijn missie: “Mensen, teams en organisaties naar nieuwe bestemmingen brengen!” Dat kan zijn naar meer groei in een onderneming, naar proces optimalisatie of soms als ad interim directielid, naar nieuwe kansen die je niet altijd voor ogen komen als je jarenlang, dagdagelijks in het zelfde bedrijf vertoeft. Dat kan een aangepast portfolio aan producten zijn, een nieuwe communicatie aanpak, een andere kijk op de marketing budgetten, een out of the box idee om een grote sales opportuniteit toch binnen te halen. Ik sta gekend als een die-hard people lover en een ervaren coach, initiator en motivator. Mijn passie? Kansen, innovaties en uitdagingen. Mijn overtuigingen? Mensen maken nog steeds het verschil dus 1+1 is 3 en samen ben je slimmer dan alleen. De integratie en balans tussen organisatie, processen en systemen is daarbij primordiaal. In het verleden bekleedde ik senior managementfuncties bij Friesland Campina, Unilever, Balta, Van Marcke, Pepsico en vele andere voornamelijk ins sales-en marketing gerelateerde functies.

En natuurlijk mijn passie voor GOLF. Alsof u dat nog niet wist… Als je nog eens aan hole 5 voorbij gaat, check dan even het informatiebordje 😊, het welke ik fier sponsor met mijn bedrijfje ‘The Quest for Apricots’.

En met deze ‘tri-union’ gaan we terug de Zuid-Afrikaanse golfformule spelen.

Want de mensen maken het verschil in onze beroeps- en onze privé levens en in deze golf formule komt het teamgevoel, samen met het individuele spel, het mooiste tot zijn recht. Het is het mooiste spelletje ter wereld voor ons.

Neem contact op