Welkom bij de ‘Old Young Adults’ van Damme Golf

Maart 2023

Na het succes van ‘Young Adults’ werd er een enkele jaren terug een nieuwe en fantastische groep gelanceerd genaamd de ‘Old Young Adults’!

Ik mag mezelf met fierheid, de komende 2 jaren, de captain noemen van deze toffe en sportieve groep OYA’s.

Het is een soms een lange werkweek geweest, dus laten we onszelf maar dubbel en dik belonen voor al ons harde werk door op vrijdag na het uitklokken naar de golf te gaan! Het is een geweldige manier om wat stoom af te blazen en te ontspannen. We spelen 2 wekelijks 9 holes en alle leden van Damme golf tussen de 35 en 55 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven.

Hiervoor wordt géén extra bijdrage gevraagd, alleen wordt er per wedstrijd een fee van 3 euro gevraagd. Voor ‘OYA’s’ is meedoen belangrijker dan het daadwerkelijk winnen van de wedstrijd  maar toch wordt onze sportieve kant getriggerd als we bij de prijsuitreiking de winnaars naar voor roepen. En zoals altijd volgen de verhalen van de birdie op hole 3, een windvlaag op hole 8, een prachtige drive op de 1, een gemiste putt op de 7 (waar elkeen zich onmiddellijk in herkent), tijdens een gezellig samenzijn met een hapje en één of meerdere drankjes aan de bar. En net daar ontstaan de banden. Als je met ons eens meespeelt, zal je het snel aanvoelen: er heerst die gezellige, joviale en sportieve sfeer onder de OYA’s. We willen dat onze leden het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van iets speciaals: ‘The Old Young Adults Family’! We maken hier vrienden voor het leven.

Kijk snel in de jaarkalender om de 2-wekelijkse Old Young Adults niet te missen !

Tot op de golf,

Inge Laureyns

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

T +32 497 736 216

Neem contact op