Woord van de President

Beste leden,

Wij staan weer aan de start van een nieuw golfseizoen en ik wens jullie, namens de ganse raad van bestuur, een fantastisch golfjaar‎ toe, waarin jullie ten volle — conform alle nieuwjaarsresoluties die jullie ongetwijfeld hebben genomen — zoveel mogelijk buiten zijn, sportief zijn, handicaps verbeteren, genieten van elkaars gezelschap en voluit gebruik maken van de infrastructuur die nu in plaats is.

2016-2017 zijn jaren van grote verandering : Trump neemt de teugels van de Verenigde Staten over, het Verenigd Koninkrijk zal notice geven om de Europese Unie te verlaten, … Ook bij ons komt er verandering en komt er een nieuwe captain met Christiaan Contant.

De verdiensten van het bestaande team vallen, erg oneigen aan dit tijdperk misschien, niet in een paar tweets of one-liners samen te vatten. Met veel humor maar terzelfdertijd met strakke hand, heeft Stefan Pieters het sportieve gebeuren van de club vorm gegeven en geleid. Pieters ware Pieters niet geweest indien hij Pieters niet naar Damme had gebracht. Ook het Interclub gebeuren werd beter gestructureerd. En vooral, de fun-factor in het geheel werd niet vergeten. Wij houden eraan Stefan en zijn ganse team oprecht te danken voor hun inzet en geleverde resultaat.

Wij hebben er vertrouwen in dat het nieuwe team in de spikes van het oude team zal kunnen treden.   Het nieuwe team heeft, zonder enige hacking of staatsgreep, het vertrouwen van de raad van bestuur gewonnen door hun verdiensten als vroeger lid van het Sportcomité of als enthousiaste leden. Christiaan zal met zijn kabinet zijn programma kunnen uitvoeren. Een schitterend programma staat op ons te wachten.

Wij streven ernaar met onze club een plek te zijn om elkaar te vinden in sportief plezier. Uitermate professioneel maar zonder zichzelf al te veel au serieux te nemen. Tegelijk willen wij, met onze initiatieven voor pro bono projecten – noteer alvast de derde editie van de Damme Charity op 20 en 21 mei 2017-, een juiste bijdrage doen aan de maatschappij. Op deze basis, wens ik jullie van ganser harte veel plezier toe voor het golfseizoen en ik kijk ernaar uit jullie te mogen begroeten op het golfterrein.

Frank