YA vs Senior 15.04.2022: Texas scramble by the Mamma Mia’s

Beste YA’s,

Het seizoen is gestart en de wedstrijden volgen zich nu in sneltempo op! De volgende wedstrijd is een texas scramble met de Senioren van onze golfclub Damme, gesponsord door de Mamma Mia’s (Lut, Carine, Dominique, Yvette en Chantal). Neem dus zeker en vast contact op met een 50 plusser van onze club, om samen deze leuke formule op de P9 te spelen. Hét perfecte moment dus om met je moeder, vader, tante, nonkel of zelf oma of opa 9 holes te spelen, erna samen iets te eten en te drinken en wie weet een dansje te placeren 😉.

Opnieuw is het budget €15 (€12 voor het eten en €3 wedstrijdfee) en geldt mee spelen = mee eten. Wat de pot schaft, is zoals steeds een verrassing!

Indien je een partner gevonden hebt om samen te golfen, dan kan je je partner en jezelf inschrijven via Igolf!

We hebben trouwens de kalender met alle wedstrijden op de website geplaatst. Indien je deze allemaal automatisch in je agenda geimporteerd wil krijgen, kan je het bestand downloaden via volgende link: https://dammegolf.be/news/kalender-young-adults-2022/

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

Neem contact op